Events

Gratis inspiration til dig, dine kollegaer eller teamet

Webinar om vores overbygningsuddannelse Bæredygtig Organisations- og Forretningsudvikling

Er du nysgerrig på hvordan du som leder og konsulent gør bæredygtighed til organisatorisk praksis afholder vi fredag den 21. april kl 9:00-10:30 webinar om vores systemiske overbygningsuddannelse Bæredygtig Organisations- og Forretningsudvikling.
 
Underviserne Thomas & Thomas vil give forsmag på forståelse, flow og metoder og fortæller om muligheden for at gøre uddannelsen kompetencegivende. 
 
Webinaret foregår på ZOOM og du vil forud for dagen vil modtage et link der giver adgang til webinaret.
 
Tilmelding findes i bunden af siden.

Afsluttet: Morgenmøde - Konfliktkompetente organisationer

Torsdag d. 2. marts 2023, kl. 8:30-11:00 og 13:00-15:00 inviterer vi til morgenmøde om konflikthåndtering med afsæt i vores nye kollega og partner, Timo Klindt Bohnis, nye og anmelderroste bog: Konfliktkompetent. Fire nøgler til fastlåste situationer’.

Konflikter er en uundgåelig, men også nødvendig del af arbejdslivet. 

Selvom mange ofte forbinder konflikter med noget ensidigt negativt, så rummer konflikter også et kreativt potentiale, hvor nye og bedre løsninger, og gensidig faglig respekt kan vokse frem af spændingsfeltet. Om det lykkes at få noget godt ud af en konflikt eller ej, handler selvfølgelig om parternes kommunikative færdigheder, og ét aspekt af det at udvikle en konfliktkompetent organisation drejer sig om at klæde ledere og medarbejdere på med de rette kommunikationskompetencer. 

Et andet aspekt er den kontekst og kultur som konflikten udspiller sig i, og her spiller især lederens blik for og eget forhold til konflikter en afgørende rolle for, hvordan konflikterne bearbejdes. 

På dette morgenmøde vil du få en grundlæggende introduktion til, hvordan man ledelsesmæssigt kan arbejde med at skabe konfliktkompetente organisationer.

Praktisk information:

Morgenmødet finder sted d. 2. marts 2023, kl 8:30-11:00 (fyldt op) og 13:00-15:00, Århus C på vores kontor

Tilmelding
Alle vores events er gratis at deltage på, vi beder blot at du tilmelder dig her på siden. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelse på mail. 1-3 dage før eventet vil du modtage en ny mail fra os med flere detaljer. 

 

Afsluttet: Stærke fællesskaber på fremtidens arbejdsplads

To af Danmarks førende systemisk funderede konsulenthuse, MacMann Berg og New Stories, er gået sammen om at gennemføre gratis morgenmøder med fokus på Stærke fællesskaber på fremtidens arbejdsplads’.

At opleve sig som en del af et fællesskab. At indgå i betydningsfulde relationer. Det er for de fleste mennesker nogle af grundpillerne i et meningsfuldt arbejdsliv.

Fællesskabsfølelsen og meningsfuldheden er dog udfordret. Det er ikke blot et individuelt problem for den enkelte, men er i høj grad også en organisatorisk og samfundsmæssig udfordring, som vi skal lykkes med at håndtere bedre. Især hvis vi skal lykkes med at finde bedre og mere bæredygtige løsninger på nogle af de mest presserende problemer, vi står overfor. Lokalt og globalt.

Fremtidens arbejdspladser kommer til at bestå af fællesskaber med stærke bidragskulturer, et mere fleksibelt arbejdsliv med hjemmearbejde og et væld af hybride mellemformer. Med mere fokus på den værdi vi skal have skabt, end det antal timer vi er på arbejdspladsen. Hør meget mere på morgenmøderne:

  •  Mandag den 21. november kl. 9-11 i Aarhus C
  • Onsdag den 23. november kl. 9-11 i København K

 

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men vi vil gerne vide, hvor mange croissanter vi skal købe. Tilmelding er derfor nødvendig og bindende. Bliver du forhindret, så giv os venligst besked, så en anden kan få din plads.

Du kan læse mere om indholdet på morgenmødet her.

Afsluttet: Morgenmøde og webinar - Et bæredygtigt arbejdsliv - i filosofisk perspektiv

Flere gange om året inviterer vi til gratis inspirationsmøder og events. Enten som webinarer eller morgenmøder på vores kontor i Aarhus. Fælles for de virtuelle og fysiske events er, at vi sætter aktuelle ledelsestemaer på højkant og til debat. Vi deler ud af vores ideer og erfaringer – alt sammen for at forstyrre, udfordre og inspirere til ny og bedre ledelsespraksis. 

Deltag alene eller sammen med dine ledelseskollegaer, netværk og mød andre ligesindede.

Tilmelding
Alle vores events er gratis at deltage på, vi beder blot at du tilmelder dig her på siden. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelse på mail. 1-3 dage før eventet vil du modtage en ny mail fra os med flere detaljer og linket til det virtuelle møderum eller anden relevant info til de fysiske events.

Følg med
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her eller følg os på LinkedIn, så får du besked om vores kommende gratis inspirationsarrangementer. Vi glæder os til at se dig. 

Oplægget bliver afholdt af Tommy Kjær Lassen og Thomas Specht, og er baseret på forløbet Filosofi til fremtidens ledelse 

Coronakrisen har været og er en vanskelig tid for mange. Mange vaner er brudt, og vi er blevet tvunget til og fået mulighed for at gentænke vores arbejdsliv, og måden vi løser vores opgaver på. For mange af os har det været en god anledning til at stoppe op og genoverveje den arbejdsrelaterede del af vores tilværelse. I MacMann Berg er vi i særlig grad optaget af at skabe organisatorisk bæredygtighed. Begrebet fokuserer blandt andet på at skabe bæredygtige arbejdsfællesskaber – og det kalder på en anden slags  ledelse. 

På morgenmødet og webinaret inviterer vi filosofien på banen og kaster nyt lys på det bæredygtige arbejdsliv. Med inspiration fra blandt andet Hannah Arendt, præsenterer vi en eksistentiel døråbner, der kan gøre os klogere på, hvordan mennesket kan indtage en mere mærkbar og meningsfuld plads i fremtidens arbejdsliv. 
 
Morgenmødet er samtidig en forsmag på en ny seksdages uddannelse, som vi lancerer til september om netop Filosofi for fremtidens ledelse.
 
  • Morgenmøde i Aarhus: fredag 29. april 2022, kl. 9-11 
  • Webinar: fredag d. 29. april 2022, kl. 13-15
 
Morgenmødet bliver afholdt på vores kontor i Århus C (Graven 25C).
Linket til webinaret vil blive tilsendt et par dage forinden.
Begge arrangementer er gratis, vi beder blot om at du tilmelder dig på nedenstående blanket. 

Afsluttet: Fremtidens bæredygtige byggeri og organisationer

Hvordan skaber vi mere agile og fleksible bygninger, som matcher skiftende organisatoriske og faglige behov og ønsker over tid?

Fokus på bæredygtigt byggeri

Njordrum, specialister i nøglefærdige arkitekttegnede træhuse, og konsulentvirksomheden, MacMann Berg med speciale i ledelse af bæredygtig udvikling er gået sammen. I en fælles ambition om at skabe bedre sammenhæng mellem byggeri, økonomi, politiske prioriteringer, faglighed og organisation. Hør vores bud på fremtidens byggeri og ledelse, hvor bæredygtighed ikke kun handler om materialer og energiløsninger, men også om et tæt samspil mellem bygninger og det liv der skal udspille sig inden for rammerne – i hele bygningens levetid.

Hør vores tanker og ideer om bygningsmæssig bæredygtighed på kommende webinar. 

Målrettet især til chefer, ledere, politikere og andre beslutningstagere – og dig der bare er nysgerrig. 

Læs vores artikel og få mere inspiration om emnet her

Afsluttet: Koordinatorer der lykkes – online workshop

Følger det formelle ledelsesansvar med i koordinerede funktioner?

Verden kalder på flere koordinatorer, der lykkes
Interessen var betydeligt stor, da vi afholdte webinar om, hvordan koordinatorer kan lykkes med at lede uden at have et ledelsesansvar. Interessen og de mange tilbagemeldinger understreger, hvor vigtigt et tema det er i mange organisationer. Et af vores budskaber var og er, at dette tema slet ikke får den opmærksomhed det fortjener.

Rigtig mange såvel private som offentlige organisationer har medarbejdere ansat i koordinerende funktioner. Det er dog sjældent et tema, der får stor opmærksomhed i hverken organisationslitteraturen eller den offentlige debat. Netop derfor har vi skrevet en artikel om, hvordan organisationer kan skabe værdi med medarbejdere i koordinerede funktioner. For at nå endnu længere ud og sætte større fokus på emnet vil vi gerne i dialog med jer, der enten er koordinatorer eller ledere af koordinatorer.

Hvordan kan vi hjælpe?
Som udefrakommende konsulenter bliver vi ofte bekræftede i, at der er et stort potentiale i at have medarbejdere i koordinerede funktioner, som en del af organisationen. Dette er dog ikke uden udfordringer og faldgruber. Netop dette vil vi gerne undersøge i fællesskab med jer!

Webinar 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video fra webinar 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webinar 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video fra webinar 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vælg det hold du ønsker at deltage på:

Du skal vælge et hold.

Tak for din tilmelding!

Du vil snart modtage en kvittering som bekræftelse i din indbakke.