Jørgen Gjengedal Madsen

Stilling: Chefkonsulent i MacMann Berg
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +45 22 62 42 80
Email: jgm@macmannberg.dk
LinkedIn: Engageret formidler, coach og sparringspartner

Med stor respekt for organisationer og de mennesker, der er i dem, brænder Jørgen for at hjælpe ledere med at lykkes – også når det er svært.

Som konsulent og coach er Jørgen både engageret og engagerende. Han insisterer på at koble teori og praksis og hjælpe organisationer til at skabe hensigtsmæssig balance mellem trivsel og kvalitet i opgaveløsningen. Han har et dedikeret fokus på, hvordan et systemisk perspektiv kan gøre en markant forskel i forandrings- og udviklingsprocesser – på strategisk niveau og i de nære koordinerende processer i den organisatoriske dagligdag. 

Som erfaren konsulent og coach er Jørgen nærværende, positiv, en dygtig formidler og historiefortæller. Jørgen har arbejdet med systemisk ledelse og organisationsudvikling siden 1992 som konsulent, underviser og leder i såvel private som offentlige organisationer.

Jørgen er oprindeligt handelsuddannet kombineret med en videreuddannelse inden for systemisk ledelse, personale- og organisationsudvikling. Han har desuden Certificate-grad i systemisk ledelse fra University of Bedfordshire i England.

Han er desuden medforfatter til flere artikler om ledelse og organisationsudvikling, og bestsellerledelsesbogen ’Systemisk ledelse – den refleksive praktiker’ (2018)

Find Jørgen Gjengedal Madsen på LinkedIn