Lena Uldall

Stilling: Samarbejdspartner
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +45 21 75 90 80
Email: lena@uldallconsult.dk
LinkedIn: Samarbejdspartner, Cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi

Cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi, Aarhus Universitet. Certificeret coach (ORSCC) fra USA, og Professionel Certificeret Coach (PCC) ved International Coach Federation.

Lena har udviklet uddannelsen ”Effektfuld teamudvikling”, som nu udbydes af MacMann Berg, og er således også primær underviser på uddannelsen. Lena er en dygtig formidler og rollemodel ift. at lede relationer og teams og det er således vigtigt for hende, at hendes undervisning og træning af ledere får betydning for deres ageren og handlinger i praksis. Lena har mere end 20 års erfaring som ledelses- og organisationscoach, og over 2500 timers coacherfaring, særligt af ledere.

Omdrejningspunktet for det meste af hendes konsulentarbejde er ledelsesudvikling og forandringsprocesser, herunder opbygning og udvikling af samarbejde og kultur i teams og organisationer. Lena er ofte hyret til opgaver hvor konfliktniveauet er højt, hvor samarbejdet er kørt af sporet, eller hvor kulturen er under forandring – i både ledergrupper og medarbejderteams.

Find Lena Uldall på LinkedIn