Kurser

Bliv klogere og dygtigere på vores kortere kurser og workshops, hvor vi dykker ned i specifikke praksisnære temaer, så du let kan anvende det lærte bagefter.

Bliv dygtigere til og arbejd fx med facilitering, udviklingssamtaler i grupper, værdiskabende målinger eller andre relevante temaer på vores korterevarende kurser. Ofte 1-3 dage. På kurserne deltager du sammen med andre ledere og konsulenter, hvilket giver mulighed for at lære af andres erfaringer, tilgange og indgå i nye netværk.

Vi har en bred vifte af åbne kurser, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et skræddersyet kursus for kun din organisation.

Koordinatorer der lykkes

Fra krydspres til katalysator af stærke processer og relationer

Krydspres, uklare roller og bøvl. Det er ord vi ofte hører, om at varetage koordinerende funktioner, hvor det formelle ledelsesansvar ikke følger med. Moderne organisationer har imidlertid svært ved at fungere uden teamkoordinatorer, tovholdere i tværgående funktioner, ressourcepersoner, planlæggere, fagkoordinatorer og -vejledere.

Fremtidens bæredygtige byggeri og organisationer

Hvordan skaber vi mere agile og fleksible bygninger, som matcher skiftende organisatoriske og faglige behov og ønsker over tid?

Hør vores tanker og ideer om bygningsmæssig bæredygtighed på kommende morgenmøde eller webinar. Valget er dit. 
Målrettet især til chefer, ledere, politikere og andre beslutningstagere – og dig der bare er nysgerrig. Tag gerne din ledergruppe eller kollegaer med.