Kurser

Bliv klogere og dygtigere på vores kortere kurser og workshops, hvor vi dykker ned i specifikke praksisnære temaer, så du let kan anvende det lærte bagefter.

Bliv dygtigere til og arbejd fx med facilitering, udviklingssamtaler i grupper, værdiskabende målinger eller andre relevante temaer på vores korterevarende kurser. Ofte 1-3 dage. På kurserne deltager du sammen med andre ledere og konsulenter, hvilket giver mulighed for at lære af andres erfaringer, tilgange og indgå i nye netværk.

Vi har en bred vifte af åbne kurser, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et skræddersyet kursus for kun din organisation.

Koordinatorer der lykkes

Fra krydspres til katalysator af stærke processer og relationer

Krydspres, uklare roller og bøvl. Det er ord vi ofte hører, om at varetage koordinerende funktioner, hvor det formelle ledelsesansvar ikke følger med. Moderne organisationer har imidlertid svært ved at fungere uden teamkoordinatorer, tovholdere i tværgående funktioner, ressourcepersoner, planlæggere, fagkoordinatorer og -vejledere.

Filosofi til fremtidens ledelse

Levedygtige idéer til en bæredygtig fremtid. 6-dags udviklingsforløb i praktisk filosofi for ledere, med mulighed for at gøre udviklingsforløbet kompetencegivende med op til 5 ECTS-point.

Store beslutninger, vigtige samtaler og strategiske processer kalder på omtanke og eftertanke. En leders hverdag er ofte fyldt med modsætningsfyldte dilemmaer og paradokser, der stiller store krav til lederens egen tænkning og evne til at kunne agere klogt i en kompleks organisatorisk hverdag, hvor bæredygtig omstilling, nye styringslogikker, ledelsesteknologier og forretnings- og organisationsforståelser stiller nye krav til lederskabet i både offentlige og private organisationer.