Visuel procesfacilitering

Engager, fokuser og øg kvaliteten af møder og processer med visuel procesfacilitering

De fleste ledere og medarbejderes hverdag er fyldt med masser af informationer, møder og processer. Kampen om opmærksomheden kan gøre det svært at få ørenlyd og tilstrækkeligt fokus. Det gælder ikke mindst de mange samarbejdsprocesser som udgør en stor del af vores daglige arbejde.

Hvordan kan vi skabe de bedste forudsætninger for, at samarbejdet skaber værdi, fører til bedre resultater og større kvalitet i opgaveløsningen? Hvordan hjælper vi vores hjerner med at skabe overblik, huske det væsentlige og navigere i de mange ord og budskaber? Hvordan kan vi fastholde fokus undervejs i møder og processer, så vi når i mål med det vi skal?

Det kan vi blandt andet ved at bruge andet og mere end ord. Tager vi flere sansekanaler i brug, kan vi øge chancerne for at lære og huske langt bedre. På workshoppen ’Visuel procesfacilitering’ har vi fokus på, hvordan særligt det visuelle og taktile kan understøtte vores auditive-verbale hverdag. Lær hvordan du kan facilitere samarbejdet med større effekt, så vi bliver langt bedre koordinerede.

Ønsker du at invitere til mere samskabelse og ejerskab i jeres møder og processer? Vil du lære hvordan du får dine budskaber til at stå tydeligere frem? Har du en ambition om at løfte kvaliteten af jeres samarbejde?

Så kom med og få styrket din kreative selvtillid gennem simple visuelle redskaber og greb, som du kan anvende med det samme i din daglige praksis. Og nej – du behøver ikke være god til at tegne på forhånd.

Praktiske informationer

Workshoppen afholdes 9. oktober 2023, kl. 9-16 hos MacMann Berg i Aarhus, Karetmagergaarden, Graven 25C, 8000 Aarhus C.

UNDERVISER OG FACILITATOR

Kurset bliver afholdt af vores chefkonsulent, Bettina Veneman.

Bettina er uddannet Kaospilot og er en indlevende underviser inden for kreativ procesledelse, interkulturelt samarbejde og inddragende didaktik.

I TVIVL OM NOGET?

Tøv ikke med at kontakte Bettina på 30 28 02 11 eller på bettina@macmannberg.dk.

PRIS

Du betaler 2.795 kr. for en dags workshop, materialer og lækker forplejning.

Download kursusbeskrivelsen

Visuel procesfacilitering program

Vælg det hold du ønsker at deltage på:

Du skal vælge et hold.

Tak for din tilmelding!

Du vil snart modtage en kvittering som bekræftelse i din indbakke.