Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling

Praksisnær uddannelse med solidt, teoretisk fundament, hvor du lærer at designe, lede og facilitere udviklings- og forandringsprocesser i en mere bæredygtig retning. Og med mulighed for at gøre uddannelsen kompetencegivende med op til 10 ECTS-point.

Vores lederuddannelse bygger ovenpå: ’Systemisk leder- og konsulentuddannelse’, og har et særligt fokus på strategi og ledelse af udviklings- og forandringsprocesser i en mere bæredygtig retning. I forhold til det enkelte menneske, organisationen og omverdenen.

På uddannelsen ‘Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling’ arbejder vi blandt andet med afsæt i vores nye bog: Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling – en praksisbog om at stille kraftfulde spørgsmål’, og bogen: ‘Strategisk relationel ledelse – systemisk ledelse af forandringer‘.

Både uddannelsen og bøgerne bygger på noget af den seneste forskning i strategi og forandringsledelse og repræsenterer en systemisk helhedstænkning, der også ligger bag FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.

Download uddannelsesbeskrivelsen

Centrale temaer på uddannelsen

  • Bæredygtig helhedstænkning som mindset og praksis
  • Udvikling af bæredygtige arbejdskulturer.
  • Ledelse på tværs – udvikling af det tværgående samarbejde.
  • Mening, motivation og modstand i organisatoriske udviklingsprocesser.
  • Ledelse i kompleksitet, uforudsigelighed og paradokser.
  • Insisterende involvering – hvor alle skal være med til at finde løsninger på fælles udfordringer.
  • Lær kunsten at stille kraftfulde spørgsmål, der udvikler og kvalificerer opgaveløsningen.

Hvad er transferbesøg på en lederuddannelse?

Det er vores klare ambition at uddannelsen skal gøre en mærkbar forskel i praksis. Derfor arbejder vi med praksiscases og deltagernes dilemmaer og udfordringer på uddannelsen. Ydermere kommer vi som undervisere på besøg i din praksis, hvor vi mødes med dig og din nærmeste leder. Altsammen for at gøre uddannelsesinvesteringen så organisatorisk værdifuld som muligt.

Eksamen og ECTS-point eller ej – valget er dit

Er eller skal du igang med en diplomuddannelse i ledelse? Så kan du gøre uddannelsen: ‘Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling’ kompetencegivende. Via vores partnerskab med Erhvervsakademi Aarhus kan uddannelsen tælle for to valgfrie moduler (10 ECTS-point) på en diplomuddannelse. Det kræver, du laver en præsentation undervejs på uddannelsen, skriver en mindre skriftlig opgave og slutter af med en mundtlig eksamen. Vejledning og eksamen er ikke inkluderet i den normale uddannelsespris. Se uddannelsesbeskrivelsen for mere info.

OBS: ønsker du at gøre uddannelsen kompetencegivende med 10 ECTS-point, skal dette tilføjes som kommentar ved tilmelding.

Læs mere i uddannelsesbeskrivelsen

Få meget mere at vide om uddannelsens formål, målgruppe, læringsudbytte, opbygning, pris, uddannelsesdatoer og kompetencegivende muligheder. De kommende uddannelser finder du her:

Uddannelsen Bæredygtig organistions- og forretningsudvikling forudsætter, at du har kendskab til systemisk ledelse og organisationsudvikling.

Hvis det er nyt for dig, anbefaler vi at du kigger på vores systemisk leder- og konsulentuddannelse først.

Vælg det hold du ønsker at deltage på:

Du skal vælge et hold.

Ønsker du at gøre din uddannelse kompetencegivende (ECTS)?

Tak for din tilmelding!

Du vil snart modtage en kvittering som bekræftelse i din indbakke.