Skræddersyede uddannelser

Vi skræddesyr uddannelser af længere varighed til virksomheder og organisationer. Vi målretter de enkelte forløb til større eller mindre grupper af ledere, konsulenter eller medarbejdere eller hele organisationer.

Ved skræddersyede uddannelser mener vi forløb eller uddannelser, som I selv er med til at forme og skabe. Alt sammen tilpasset jeres værdier, strategi og formål for, hvorfor og hvordan I udfører jeres arbejde. Vi går nemlig ikke ind for koncepter, da hver organisation er forskellig med hver deres behov og medlemmer. Vi sikrer derfor, at I kan afspejle jer selv i uddannelsen.

Vi kan hjælpe jer!

Hvad har I brug for, for at I kan lykkes? Vi kan alle støde på udfordringer, hvor vi ikke selv er i stand til at se mulighederne. MacMann Berg har mange års erfaring i at hjælpe organisationer med en bred vifte af udfordringer alt sammen ud fra en systemisk tænkning. Eksempler på mulige uddannelsesforløb er; en introduktion til systemisk tækning og hvordan denne tankegang kan bidrage med værdi til din organisation, en medarbejderuddannelse som sikrer evnen til at samarbejde på tværs af organisationen, en coachuddannelse der øger effektiviteten og konkurrenceevnen eller en uddannelse med fokus på strategisk ledelse i et systemisk perspektiv. Alle uddannelser har fokus på at skabe en organisatorisk merværdiskabelse for dig og din organisation.

Kontakt os

Kontakt os endelig til en uforpligtende snak om, hvilke udfordringer I står over for og hvordan vi på bedst mulig vis kan hjælpe jer med at lykkes.

Kontakt os på 86 76 13 44