Systemisk leder- og konsulentuddannelse

12-dages uddannelse, som ruster dig til at kunne skabe bedre resultater til gavn for den opgave, I som organisation er sat i verden for. Også med mulighed for at gøre uddannelsen kompetencegivende med op til 10 ETCS-point.

Med MacMann Bergs systemisk leder- og konsulentuddannelse får du værktøjerne til at arbejde fokuseret, undersøgende og refleksivt med din egen praksis og til at forstå, hvordan du kan bruge dig selv som strategisk ledelsesredskab. Uddannelsen tager blandt andet afsæt i vores grundbog om systemisk ledelse: Systemisk ledelse – den refleksive praktiker. 

Uddannelsen vil gøre dig bedre til at sætte retning og skabe resultater sammen med og gennem andre. Med skarpt fokus på relationer, kommunikation og den organisatoriske opgave får du med leder- og konsulentuddannelsen:

  • En tydelig kobling mellem praksisorienterede ledelsesværktøjer og forskningsbaseret teori
  • Træning i en bred vifte af systemisk inspirerede processer og arbejdsformer for eksempel værdiskabende mødefacilitering, håndtering af svære samtaler og udviklingsprocesser
  • Indsigt og træning til at håndtere en kompleks organisatorisk virkelighed med mange interessenter og positioner i spil
  • Mulighed for at gøre uddannelsen kompetencegivende med op til 10 ECTS-point
  • Mulighed for efterfølgende at fortsætte på vores uddannelse i Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling
 

Download uddannelsesbeskrivelse for hold 61 i Aarhus med start 10. september 2024

Download uddannelsesbeskrivelse for hold 62 i Aarhus med start 18. marts 2025

Transferbesøg på Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Med fokus på at understøtte værdiskabelsen fra uddannelse til praksis, har vi indført transferbesøg som en del af uddannelsen. Vi kommer som undervisere på besøg i din praksis, hvor vi mødes med dig og din nærmeste leder. Altsammen for at gøre uddannelsesinvesteringen så organisatorisk værdifuld som muligt.

Eksamen og ECTS-point eller ej – valget er dit

Er eller skal du igang med en diplomuddannelse i ledelse? Så kan du gøre ‘Systemiske leder- og konsulentuddannelse’ kompetencegivende. Via vores partnerskab med Erhvervsakademi Aarhus kan uddannelsen her tælle for to valgfrie moduler (10 ECTS-point) på en diplomuddannelse.

Det kræver, du laver en præsentation undervejs på uddannelsen, skriver en mindre skriftlig opgave og slutter af med en mundtlig eksamen. Vejledning og eksamen er ikke inkluderet i den normale uddannelsespris. Se uddannelsesbeskrivelsen for mere info.

OBS: ønsker du at gøre uddannelsen kompetencegivende med 10 ECTS-point, skal dette tilføjes som kommentar ved tilmelding.

Læs mere i uddannelsesbeskrivelsen

Få meget mere at vide om uddannelsens formål, målgruppe, læringsudbytte, opbygning, pris, uddannelsesdatoer og kompetencegivende muligheder. De kommende uddannelser finder du her:

 
 

Har du flere spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os

Vælg det hold du ønsker at deltage på:

Du skal vælge et hold.

Ønsker du at gøre din uddannelse kompetencegivende (ECTS)?

Tak for din tilmelding!

Du vil snart modtage en kvittering som bekræftelse i din indbakke.