Thomas Johansen

Stilling: Direktør, partner og chefkonsulent i MacMann Berg
Direkte: +45 86 76 13 44
Mobil: +45 20 81 08 74
Email: tjo@macmannberg.dk
LinkedIn: Stærk formidler, udvikler og facilitator

Thomas har en passion for at skabe en mere bæredygtig verden gennem bedre ledelse.

Som leder, konsulent og facilitator insisterer Thomas på at hjælpe ledelser til at skabe tydelig retning i et balanceret og ansvarligt hensyn til omgivelserne og de mennesker, som organisationen består af. Kapacitetsopbygning, sammenhængende indsatser på tværs, involvering, nysgerrighed, træning, effekt og resultatskabelse for kunder eller borgere er nøgleord for den måde Thomas arbejder på.

Som underviser på MacMann Bergs uddannelser er Thomas en stærk formidler og inspirator, hvor teoretisk overblik og en insisterende praksiskobling forstyrrer, bevæger og skaber resultater.

Thomas er bl.a. uddannet cand.pæd. fra Aarhus Universitet, og har en mastergrad i systemisk ledelse og organisationsudvikling fra University of Bedfordshire i England.

Han er desuden forfatter til en lang række bøger og artikler om ledelse, organisations- og forretningsudvikling. Mange af udgivelserne er pensum på diplom- og masteruddannelser.

Find Thomas Johansen på LinkedIn og Twitter

Thomas er forfatter eller medforfatter til følgende udvalgte bøger og artikler:

Udvalgte bøger

  • Johansen, Specht, Kleive (2020): Leadership for Sustainability – Powered by Questions. Published as paperback and e-book at Amazon.com
  • Johansen, Specht, Kleive (2020): Bæredygtig organisations- og forretningsudvikling. En praksisbog om at stille kraftfulde spørgsmål.Dansk Psykologisk Forlag.
  • Hornstrup, Carsten; Specht, Thomas; Johansen, Thomas; Loehr-Petersen, Jesper; Gjengedal Madsen, Jørgen (2018): Systemisk ledelse – den refleksive praktiker. Dansk Psykologisk Forlag.
  • Hornstrup, Carsten & Johansen, Thomas (2013): Strategisk relationel ledelse – systemisk ledelse af forandringer. Dansk Psykologisk Forlag.

Udvalgte artikler