Sammen er vi stærkere

Perspektivgruppen og MacMann Berg er fusioneret pr. 1. januar 2023
Perspektivgruppen og MacMann Berg går sammen for at kunne skabe endnu mere værdi for vores kunder i en tid med kriser, kompleksitet og krav om bæredygtig omstilling.
Perspektivgruppens kunder får fremover et endnu stærkere tilbud med kompetencegivende uddannelser og en bred kursusvirksomhed.
MacMann Bergs kunder får tilsvarende nye stærke kompetencer inden for erhvervspsykologi med særligt fokus på konflikthåndtering, frisættende ledelse, udvikling af ledergrupper og erhvervspsykologisk testning. Super relevant når samarbejdet bøvler, APV’en er rød og konflikter er løbet løbsk.
Ideen blev født under den første corona nedlukning i foråret 2020. I MacMann Berg brugte vi nedlukningen til en gentænkning af os selv som virksomhed. Ud fra det guidende spørgsmål: Hvordan kunne vi som virksomhed blive ved med at skabe værdi og samtidig gøre os selv mere modstandsdygtige? Svaret for to år siden var at rykke tættere sammen. At åbne dørene og invitere ligesindede konsulentkollegaer inden for. For at deles om fælles udgifter og gå sammen om opgaver, hvor det gav mening. Efter to gode år under fælles tag tager vi nu næste skridt.
Perspektivgruppen er med sine udgivelser: ‘Slip anerkendelsen løs’ og ‘Frisættende ledelse’ især kendt for sit stærke fokus på medarbejderinvolverende ledelse, og hvordan nye TEAL-inspirerede organisationsformer kan bidrage til mere bæredygtige organisationer. Kombineret med en stærk erhvervspsykologisk profil og den seneste udgivelse ‘Konfliktkompetent’ (2022) med fire nøgler til at håndtere de friktioner og gnidninger, der opstår, når vi skal samarbejde tættere.
MacMann Berg har siden 2000 udgivet en stribe ledelsesbøger med stærke systemiske rødder og fokus på organisations- og ledelsesudvikling i praksis. På kompetencegivende uddannelser for nyere og erfarne ledere og konsulenter. Kombineret med organisationsudviklingsforløb, ledelsessparring, kapacitetopbygning, strategiarbejde og bæredygtig omstilling af organisationer og virksomheder.
Sammen har vi mere end 45 års erfaring med at skabe ledelses- og organisationsudvikling i Danmark. Sammen er vi stærkere.
 Godt nytår til alle vores nuværende, nye og kommende kunder. Tøv ikke med at tage fat i os. Vi er altid klar på at tænke med og bidrage til bedre og mere bæredygtige resultater og god arbejdslyst.
Vi arbejder på alle organisatoriske niveauer. Ofte med hele organisationen på en gang. Fra bestyrelse og topledelse til mellemledere og medarbejdere. For at fremme sammenhængskraften og styrke både lederskabet, ejerskabet og følgeskabet. Det sker altsammen ud fra en grundlæggende forståelse af organisationer som levende systemer, der hænger sammen og gensidig påvirker hinanden både indadtil og udadtil.