Når ledelse mangler… mister vi fodfæste

I anledning af Danmarksindsamlingen, som vi støtter igen i år, takker direktør Jesper Loehr-Peteresen vores kunder for at vælge os. For når I vælger os, hjælper I ikke kun jer selv, men også andre.

Vi kender det vist alle sammen. Det med at perspektivet bliver så utydeligt, at det kan være svært at orientere sig. Når vi ikke ved om vi gør det godt nok, og når der ikke er nogen der hjælper os med at sætte mål og rammer. Det handler om ledelse.

Det er det, Danmarksindsamlingen handler om i år. Når mor mangler, mister børn et vigtigt holdepunkt i livet med fare for at miste fodfæste.

Også i år støtter vi indsamlingen og dens vigtige ambition om at skabe bedre liv for dem, der har særligt brug for det. I år gælder det de mange børn i 3. verdenslande, der mangler en af de vigtigste personer i livet og dermed risikerer at miste fodfæste til et godt voksenliv.

Så stor tak til alle jer, der bruger MacMann Berg!

Vi giver nemlig 1% af vores omsætning videre som hjælp til den 3. verden. Og når I er med til at øge vores omsætning, er I med til at gøre vores bidrag pænt stor – også i år.

Sammen skaber vi nye muligheder.

De bedste hilsener
Jesper Loehr-Petersen