Nye tider og ledelseskræfter i MacMann Berg

For godt et halvt år siden rekrutterede vi bestyrelsesleder udefra, og for fem dage siden begyndte Lars Krogh som administrerende direktør for MacMann Berg. Her fortæller Jesper Loehr-Petersen, tidligere administrerende direktør, om ændringerne.

MacMann Berg har nu rundet de 14 år som aktiv konsulentvirksomhed. Vores optagethed af at bidrage positivt til udvikling af organisationer og virksomheder har været drivkraften gennem alle årene. Visionen er at være dagsordensættende inden for systemisk baseret ledelse samt organisations- og forretningsudvikling. En vision vi aktivt bruger som pejlemærke i de beslutninger vi træffer.

For at kunne gøre endnu mere sammen med endnu flere er vores strategiske vækstmål at blive en del flere konsulenter i 2020. Den ambition vil kræve mere ledelseskraft, end vi hidtil har kunnet etablere.

Gennem de seneste mange år har jeg været administrerende direktør parallelt med at være konsulent på fuld tid. Det har været super spændende og det har været en vidunderlig tid. Men nu går den ikke længere. Jeg må vælge: Ledelse eller konsulentarbejdet. Og jeg har valgt konsulentarbejdet. Det er det, jeg allermest føler mig beriget af, og som jeg vil glæde mig til at få endnu mere tid til.

Derfor har vi valgt at sætte fuld skrue på opnormeringen af ledelseskræfterne i MacMann Berg. I august 2013 etablerede vi en professionel bestyrelse og hentede Christel Piron ind som bestyrelsesformand. Christel er bestyrelsesvant og en dygtig forretningskvinde og strateg, der samtidig kender konsulentverdenen og livet i en partnerdrevet virksomhed.

Den 1. februar 2014 tiltrådte Lars Krogh som administrerende direktør i MacMann Berg. Lars har tidligere været direktør og en central drivkraft i opbygningen af AS3 – en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for Job Transition Management. Lars har et indgående kendskab til konsulentverdenen og til at arbejde med fagligt engagerede konsulenter. Vi glæder os rigtig meget til et udviklende samarbejde med ham.

Den aftrædende og den nye direktør
Den aftrædende og den nye direktør

Carsten Hornstrup er pr. 1. februar 2014 udtrådt af MacMann Berg. Carsten har gennem længere tid ønsket at sætte yderligere fokus på sin forskning og færdiggøre sin Ph.d. Carsten har gjort en stor indsats i og for MacMann Berg, og vi glæder os til følge Carsten og fortsat drage nytte af de forskningsresultater han genererer.

Vi glæder os til et spændende 2014 og de kommende mange år. Med nye ledelseskræfter og dygtige ’gamle’ og nye kollegaer er vi gearet til at tage fat på de udfordringer vores kunder har og inddrager os i.

Vi holder reception mandag den 3. marts. kl. 14.00 – 17.00. Her vil vi sammen med alle jer der har tid og lyst præsentere Lars Krogh, og jeg vil takke af som direktør for MacMann Berg. Vi sender indbydelse ud snarest.

De bedste hilsner og tanker på en spændende fremtid

Jesper Loehr-Petersen